koen mutton photography

Lifestyle

Leg je product of dienst vast in de mooiste setting, met oog voor detail.

corporate

Toon je bedrijf, je cultuur, je kwaliteit met professionele fotografie.

documentaire

Vertel je (maatschappelijk) verhaal a.d.h.v. een oprecht in beeld gebrachte fotoreportage.

Welkom

Ik ben Koen Mutton,  professioneel fotograaf, 32 jaar oud en woonachtig te Schiplaken. Na mijn opleiding fotografie in Antwerpen startte ik mijn eigen zaak. Je kan bij mij terecht voor lifestylefotografie, bedrijfsreportages en documentaires.

Mijn passie voor reizen bracht me reeds op fantastische plaatsen, maar leerde me ook werken in moeilijke omstandigheden. Deze reportage-gerichte stijl van fotograferen neem ik ook mee tijdens elke shoot. Zo probeer ik alles op een spontane en oprechte manier in beeld te brengen.

Met mijn journalistieke aanpak geef ik mijn voorkeur aan een zeer spontane manier van werken, zodat ik jouw product of dienst met oog voor detail in beeld kan brengen.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

fine-art prints

Op zoek naar een leuke foto om je interieur mee op te fleuren? Bekijk ons aanbod fine-art prints en haal er eentje in huis!

TAKING YOU WITH US

ON OUR JOURNEY

the road abroad

Testimonials

Voor ons persmoment in Leuven deden we dienst op Koen om alles vast te leggen. Diezelfde dag nog konden alle beelden ontvangen zodat alles tijdig buiten kon.

Broederlijk Delen

Karel Ceule

We kozen samen met Team Animaux Spéciaux Koen uit om onze producten mooi in beeld te brengen voor een nieuw project. Koen heeft oog voor detail en zorgt ervoor dat de samenwerking op een aangename manier verloopt. Daarnaast geeft hij ook de mogelijkheid tot eigen inbreng. Wij waren alvast heel tevreden met het professionele resultaat dat in no time in onze inbox zat. Bedankt voor de fijne samenwerking, Koen!

Animaux Spéciaux

Lies Polet

Professionele foto’s die steeds op maat worden genomen. Koen zorgt keer op keer voor dat perfecte plaatje! Dikke merci!!

Connect Personal Training

Stijn Lekens

Met het Zespri team kozen we ervoor om met Koen samen te werken om profiel- en groepsfoto’s te maken van onze medewerkers. Het was een vlotte en aangename samenwerking met professionele foto’s als resultaat. Wij waren dan ook zeer tevreden over deze goede samenwerking.

Zespri

Ellen Van Looveren

Dikke merci voor de ongelofelijke chique foto's! ZEKER een aanrader!!

Roxane & Davy