koen mutton photography

Welkom

Ik ben Koen Mutton, huwelijksfotograaf, 32 jaar oud en woonachtig te Schiplaken. Na mijn opleiding fotografie in Antwerpen startte ik mijn eigen zaak. Je kan bij mij terecht voor huwelijksfotografie, bedrijfsreportages en documentaires.

Mijn passie voor reizen bracht me reeds op fantastische plaatsen, maar leerde me ook werken in moeilijke omstandigheden. Deze reportage-gerichte stijl van fotograferen neem ik ook mee tijdens mijn huwelijksshoot. Zo probeer ik jullie dag op een spontane en oprechte manier in beeld te brengen.

Als huwelijksfotograaf geef ik mijn voorkeur aan een zeer spontane manier van werken, zodat ik jullie dag zo authentiek mogelijk in beeld kan brengen.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

fine-art prints

Willen jullie graag een foto van jullie mooiste dag vereeuwigen op papier en ophangen in je interieur? Bekijk ons aanbod fine-art prints en haal er eentje in huis!

Print of married couple in Scandinavian interior
groom kissing bride on forehead
Print of married couple in interior with dog

TAKING YOU WITH US

ON OUR JOURNEY

the road abroad

Testimonials

Koen was de fotograaf op ons trouwfeest. De foto’s gaven perfect onze dag weer, ze waren genomen vanuit de mooiste perspectieven en straalden creativiteit uit. Dankzij Koen hebben we iets tastbaars om elke keer met een glimlach aan ons feest te kunnen terugdenken.

Lisa & Matthias

Een zeer vlotte en leuke samenwerking. Trouwfoto’s op maat en met een oog voor detail en onverwachte maar zeer mooie beelden. Een aanrader.

Laure & Flor

Professionele foto’s die steeds op maat worden genomen. Koen zorgt keer op keer voor dat perfecte plaatje! Dikke merci!!

Connect Personal Training

Stijn Lekens

Dikke merci voor de ongelofelijke chique foto's! ZEKER een aanrader!!

Roxane & Davy

Super mooie trouwfoto’s die je bovendien nog eens snel krijgt! Topfotograaf!

Laura & Bert