Portfolio

Hi! Wat fijn dat jullie mij overwegen als fotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen.

Het kiezen van de juiste fotograaf is misschien wel één van de belangrijkste beslissingen die je voor je trouwdag zal nemen. Jullie foto’s zijn een herinnering voor het leven, daarom probeer ik steeds een zo compleet mogelijk verhaal te vertellen, met een journalistieke aanpak en oog voor detail.

Om jullie een idee te geven van de prijzen van een huwelijksreportage heb ik dit onderverdeeld in twee pakketten. De prijzen zijn niet definitief en geven louter een indicatie. Elk pakket is bespreekbaar en aanpasbaar naar jullie noden en wensen.

Willen jullie graag je huwelijksdag eens overlopen en kennismaken met mij, dat kan! In dat geval nodig ik jullie graag uit om eens samen te komen en alles te overlopen en te bespreken. Zo leren we elkaar alvast eens kennen en heb ik ook een idee hoe jullie dag er zal uitzien en wat jullie specifieke wensen zijn.

wedding lights

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

Louize & Anton

wedding lights

“Koen was de fotograaf op ons trouwfeest. Na een aangenaam kennismakingsgesprek besloten we meteen om met hem samen te werken. Hij begreep heel goed wat we voor ogen hadden en we voelden ons onmiddellijk op ons gemak bij hem. Hij is heel gepassioneerd en dat merkten we zowel op onze grote dag als erna toen we de foto’s ontvingen. Op het feest legde hij elk moment vast. Hij was overal subtiel aanwezig en verloor niets uit het oog. Ook zorgde hij voor een leuke photo booth die hij zelf meenam en installeerde. De dag na ons feest kregen we al meteen een eerste preview van enkele foto’s en we konden al niet wachten om de rest te zien. De foto’s gaven perfect onze dag weer, ze waren getrokken vanuit de mooiste perspectieven en straalden creativiteit uit. Dankzij Koen hebben we iets tastbaars om elke keer met een glimlach aan ons feest te kunnen terugdenken.”

Lisa & Matthias