Huwelijksfotograaf

Hi! Wat fijn dat jullie mij overwegen als fotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen.

Het kiezen van de juiste fotograaf is misschien wel één van de belangrijkste beslissingen die je voor je trouwdag zal nemen. Jullie foto’s zijn een herinnering voor het leven, daarom probeer ik steeds een zo compleet mogelijk verhaal te vertellen, met een journalistieke aanpak en oog voor detail.

Om jullie een idee te geven van de prijzen van een huwelijksreportage heb ik dit onderverdeeld in drie pakketten. De prijzen zijn niet definitief en geven louter een indicatie. Elk pakket is bespreekbaar en aanpasbaar naar jullie noden en wensen.

Willen jullie graag je huwelijksdag eens overlopen en kennismaken met mij, dat kan! In dat geval nodig ik jullie graag uit om eens samen te komen en alles te overlopen en te bespreken. Zo leren we elkaar alvast eens kennen en heb ik ook een idee hoe jullie dag er zal uitzien en wat jullie specifieke wensen zijn.

STANDAARD

€ 1950

LUXE

€ 2500

FOTO + VIDEO

€ 4700

Elopement/
Destination wedding

Met zijn tweeën trouwen op een mooie plek in een intieme setting.

Het woord “elope” werd al in de 14e eeuw voor het eerst gebruikt, toen betekende het “een sprong maken”. Vroeger werd de term gebruikt als mensen wegliepen om stiekem met z’n tweeën te trouwen. Tegenwoordig is dit niet meer de reden waarom er wordt gekozen voor een elopement en komt het steeds vaker voor om met z’n tweeën te trouwen op een mooie plek in een intieme setting.

Elopements en destination weddings starten vanaf € 2500.

Huwelijk Wommelgem Wijndomein
Huwelijksalbum in bruin leer

Album

Om deze dag nooit meer te vergeten en jullie mooie dag later letterlijk nog eens in handen te nemen, is er de mogelijkheid om jullie foto’s te vereeuwigen in een prachtig huwelijksalbum.

Deze exclusieve albums worden in Portugal gemaakt met ‘s werelds meest geavanceerde print technologie en de meest unieke materialen. De albums zijn beschikbaar in echt Toscaans leer, luxe linen, buckram, hout en nog zoveel meer. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.
Tijdens ons kennismakingsgesprek mag je zelf eens bladeren door mijn demo album, kan je de verschillende cover-mogelijkheden bekijken en kies je zo het album dat helemaal bij jullie past.

Huwelijksalbums zijn reeds beschikbaar vanaf € 350.

Fotobooth

Wie houdt er van selfies?

Elke belangrijke gebeurtenis in het leven verdient onvergetelijke herinneringen. Met de fotobooth voorzie je een leuke extra voor jezelf en je genodigden. De foto’s worden in duplicaat afgedrukt en zijn achteraf digitaal beschikbaar. Elke fotobooth wordt geleverd met props en plakboek, zo kunnen je genodigden een leuke foto en boodschap achterlaten.

Maak je geen zorgen over administratie en opbouw tijdens jullie belangrijke dag, want dat doen wij gewoon voor je. Zo kan je zorgeloos je dag beleven.

De fotobooth is reeds beschikbaar vanaf € 399.

Fotobooth met bruid en vrienden