Services

Hi! Wat fijn dat jullie mij overwegen als fotograaf om jullie bedrijf, evenement of actie vast te leggen.

 , daarom probeer ik steeds een zo compleet mogelijk verhaal te vertellen, met een journalistieke aanpak en oog voor detail.

Vind je hieronder niet wat je zoekt, neem zeker contact met ons op en leg even kort uit waar je precies naar op zoek bent. Zo kunnen we samen even de mogelijkheden bekijken.

Brewer in black clothes tapping beer from a large cettle in the factory..

Corporate/events

Toon je bedrijf, je cultuur, je kwaliteit met professionele fotografie. Corporate fotografie of bedrijfsfotografie vormt een belangrijk onderdeel van uw bedrijfscommunicatie. Een mooi en professioneel beeld toont onmiddellijk wie u bent en wat u doet. De beelden worden digitaal in hoge resolutie aangeleverd, zonder watermerk en zijn inclusief auteursrechten. U mag de foto’s voor allerlei doeleinden verder gebruiken; voor eigen publicaties of voor persgebruik bijvoorbeeld.

Neem gerust contact met ons op en we bekijken hoe we uw bedrijf in de kijker kunnen zetten. U kan altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Documentaire

Documentaire fotografie is de vorm van fotografie die maatschappelijke verhalen als onderwerp heeft. Onder maatschappelijke verhalen kan worden verstaan alle verhalen over de sociale, etnische, psychologische situatie van mensen binnen de context van de verhoudingen in de historische wereld. Documentaire fotografie toont in beelden (en eventueel teksten en films) verhalen over maatschappelijke posities van macht, onrecht, milieu, en andere grote thema’s, maar ook van kleine thema’s binnen het maatschappelijk kader van onderlinge verhouding van individuen, psychosociale onderwerpen, het tonen van onbekende levens en werelden van individuen en sociale groepen, (inclusief de wereld van flora en fauna indien dit historisch is).

Neem gerust contact met ons op voor meer info.

Fotobooth met bruid en vrienden
Wielerploeg Alpecin-Fenix in groep tijdens klim

Sport fotografie

Leg je sportevenement of ploeg vast met professionele fotografie. Sedert jaren leggen we de mooiste doelpunten, de hevigste emoties en de beste prestaties vast op gevoelige plaat. Met ervaring op grote kampioenschappen, zowel nationaal als internationaal, kennen we de sportwereld als geen ander.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Werf fotografie

Beelden zijn krachtiger dan woorden. Het vertellen van uw verhaal met een visuele twist kan de boodschap van uw merk echt versterken.

Het fotograferen van bouwbedrijven, aannemers, infrastructuurwerken en mensen uit verschillende vakgebieden behoort ook tot onze mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op en we bekijken hoe we uw bedrijf in de kijker kunnen zetten. U kan altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Arbeider op Belnine wijst naar boven

Drone fotografie

Bekijk het eens uit een ander perspectief.

Wil je graag je product, service of bedrijf op een unieke manier laten zien aan je doelgroep? We behaalden alle licenties en attesten om jouw project op de beste manier in beeld te brengen.

Stuur ons een berichtje voor om de mogelijkheden te bespreken of om een prijsaanvraag te ontvangen.

Drone shot of girl with yellow jacket on suspension bridge
Fotobooth met bruid en vrienden

Fotobooth

Wie houdt er van selfies?

Elke belangrijke gebeurtenis in het leven verdient onvergetelijke herinneringen. Met de fotobooth voorzie je een leuke extra voor jezelf en je genodigden. De foto’s worden in duplicaat afgedrukt en zijn achteraf digitaal beschikbaar. Elke fotobooth wordt geleverd met props en plakboek, zo kunnen je genodigden een leuke foto en boodschap achterlaten.

Maak je geen zorgen over administratie en opbouw tijdens jouw evenement, want dat doen wij gewoon voor je. Zo kan je zorgeloos je evenement beleven.

De fotobooth is reeds beschikbaar vanaf € 399.

TAKING YOU WITH US

ON OUR JOURNEY

the road abroad